Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 22 februari 2015

Augsburg - Bayer Leverkusen = +273,76 kr!

Skummade igenom helgens arbitragespel i fredags och hittade då ett arb på 4,13% mellan Augsburg - Bayer Leverkusen. Tankade in så pass mycket cash så vinsten blev finfina 273,76 kr :)

Många kanske undrar varför jag inte satsar mer. T.ex, en satsning på sammanlagt 10.000 kr hade ju gett en garanterad vinst på 413 kr. Det låter ju väldigt bra och visst kan man göra så, men där finns en anledning till att jag bara blivit limiterad hos ett enda spelbolag (Bet365, som ändå alla blir limmade hos) sedan mars 2014. Det är viktigare att "hålla sig under radarn" än att hämta hem 500 eller 1000 spänn på varje match. Små bäckar små blir till slut till en stor å, precis som ordspråket lyder.

Att successivt plocka hem ett par hundralappar ett par gånger i veckan blir en jäkligt fin extrainkomst varje månad så man får inte vara girig. Då kommer man garanterat att misslyckas med sin sports arbitrage karriär i längden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar