Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 25 januari 2015

Ett arb på hela 5,12% !

Afrikanska mästerskapen har dragit igång som nog de allra flesta vet men tyvärr är turneringen inte som den har varit. Afrikansk fotboll har alltid varit förknippat med sång, dans, målchanser och många mål men när nu de allra flesta lags tränare är från Europa så är det väldigt mycket fokus på försvarsspelet.

Givetvis inget fel i detta men tråkigt för oss som tittar på matcherna. Jag har faktiskt slutat att titta helt och hållet. Tycker även att kvaliteten har sjunkit oerhört mycket.

Nåväl, fast man inte gillar att titta på matcherna så kan man trots detta tjäna pengar på dem ändå. Och så var verkligen fallet igår när jag lyckades låsa in ett arbspel som gav 5,12% i avkastning !

Kamerun - Guinea +288,67 kr !

Nu är 12.000 kr uppnått ! Mot 13.000 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar