Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 11 januari 2015

2015 började med en riktig smällkaramell (Nästan 300 kr i vinst!)

Då har det nya året även börjat på sports arbitrage fronten! Igår tjänades de första kronorna under 2015 och nu jäklar ska marschen mot att uppnå nya steg på "miljonstegen" gå i rask takt :)

Matcherna som jag cashade in på igår var:

Sheffield United - Preston (League One) +136,79 kr

Torino - Milan +161,10 kr

Den sammanlagda "lördagslönen" blev +297,89 kr och det var verkligen en smakstart ! Jobbet för att hitta matcherna och lägga spelen tog runt 15 minuter och nästan 300 kr i utbetalning är helt okej i mina ögon...

Det sammanlagda saldot av vad jag har lyckats tjäna sedan jag startade mitt projekt är snart uppe i 12.000 kr och Steg 15 är inte alls så långt borta längre. Hoppas kunna nå upp dit innan januari är slut. Det är ett tufft mål, men inte alls omöjligt då jag tänkte lägga ner ganska mycket tid på arbitrage resten av januari månad.

Let´s Goooooo !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar