Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 12 december 2014

Ett nattspel på 4.02%

På grund av dåligt med tid i december så har det inte lagts många arbitrage spel. Inatt var faktiskt det första den här månaden. Men det var värt att vänta på då det va på hela 4,02% ! :)

Sacramento - Houston

+186,08 kr

Kommer nog att bli några spel till i december men jag får se vad jag hittar och om tiden finns.

Börjar ju bli tid att summera den gångna året och på arbitragefronten har det varit helt fantastiskt! Vem hade kunnat tro att man faktiskt kunde tjäna såhär mycket cash på surebetting ? Många som provar misslyckas men antagligen så gör jag något helt rätt då pengarna rullar in på löpande band.

Jag hoppas att det ska fortsätta så under hela 2015 också och planen är att tjäna 5000 kr extra i månaden på detta. Det blir i runda slängar 166 kr per dag och det ska absolut inte vara omöjligt. Så det är min "game plan" för 2015.

Kommer att bli ett oerhört spännande år och vill du hänga på så är det bara att införskaffa vår populära arbitrage guide som kostar 1049 kr. Kanske en julklapp till dig själv ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar