Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 14 november 2014

Trög vecka men till helgen ska det tjänas $$$ !

En väldigt trög vecka på arbitrage fronten. Inga fotbollsmatcher utav värde har spelats (har som regel att inte satsa alls eller några större summor på mindre kända ligor) och när det gäller NBA så har jag även där haft svårt att hitta några arbitrage spel. De jag lyckats lokalisera har tyvärr försvunnit innan jag hunnit lägga mina satsningar hos spelbolagen.

Men ett spel har det iallafall blivit under veckan som gått. Då i NBA och matchen var:

Atlanta - Utah +132,59 kr

Jag hade ganska fint flyt att det inte blev ett voidat spel. Atlanta vann med 3 poäng (100-97) och hade det bara blivit vinst med 2 poäng så hade spelet blivit voidat. Just därför är det mycket bättre när man hittar hcp spel med typ 2,5 poäng, 3,5 osv... Exakta nummer är alltid "nervöst" ;) Har man lagt ner tid på att hitta och lägga spelet vill man ha lite i utdelningen.

EM-kval fotboll idag och jag låste redan in en ny vinst imorse när jag satt och letade lir. Är även på jakt efter ett spel tills imorgon och det förväntar jag mig kunna hitta under morgon imorgon :)

2 nya personer har valt att investera i vår arbitrage guide den här veckan. Vi tackar för förtroendet och hoppas att ni kommer igång till helgen då det som sagt ska spelas en hel del matcher och det kommer att uppstå många "arbs".

Är du som läser detta intresserad av vår guide så finns instruktioner lite längre upp på sidan och hur du går tillväga. Just nu är en ganska bra tid att "starta din nya online karriär" då du enkelt kan få ihop pengar till t.ex julklappar detta året :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar