Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 24 november 2014

Hektisk helg! 5 matcher lirades och NYTT REKORD UNDER SÖNDAGEN!

Hade en del tid över i helgen och den tiden spenderades på bästa sätt. Med att tjäna pengar på sports arbitrage :) Sammanlagt så "jobbade" jag i ungefär 2 timmar (fredag,lördag och söndag) och lönen lät inte vänta på sig! 

Fredag: 

Zalgiris Kaunas - Real Madrid (Basket, Euroleague) +143,88 kr

Lördag: 

Atlanta - Detroit (NBA) +102,10 kr
Spezia - Bologna (Italien, Serie B) +71,93 kr

Söndag:

Crystal Palace - Liverpool +188,56 kr
Santos - Sao Paulo +149,19 kr

Sammanlagd inkomst: 655,66 kr

Jag har sagt det innan men jag säger det igen. Jag trodde faktiskt inte att sports arbitrage skulle vara såhär enkelt och ge såna här pengar! Jag menar, 655 kr på 3 dagar genom att spela riskfritt ? Det är helt jävla fantastiskt!

Inte nog med detta. Jag "slaktade" även mitt inkomstrekord på vad jag tjänat som mest under 1 dag. Det gamla var på 240,50 kr och under söndagen tjänade jag 337,75 kr på bara 2 matcher! Så nytt rekord :)

Jag gick även över 11.000 intjänade kronor som du kan se på statistiken till höger! Jag är inte så värst långt ifrån Steg 15 nu :)

4 kommentarer:

 1. Det låter ju så fantastig roligt att tjäna så riskfria pengar med sport arbitrage men en sak måste jag fråga.................måste man gå in med stor summa pengar för att få typ 100-200 kr? Om det är så risken ligger ju altid i att det händer just då något med Betfair sida eller dator eller liknande. Förstår du vad jag menar? Kan det vara så att ett tekniskt problem ställer till det och man har lagt stora pengar. Hur hanterar ni detta?
  MVH/Ninna

  SvaraRadera
  Svar
  1. I början tjänade vi bara några tior på varje spel och då hade vi bara runt 2000 kr utfördelade hos de spelbolag som vi använder. Nu har vi "arbetat upp ett kapital" och kan därför också tjäna runt 50-150 kr per match. Men om du t.ex inte har så mycket pengar att börja med så tänk vad 10-20 kr om dagen hade gjort ? Du hade fått en extrainkomst på 300-600 varje månad med minimalt jobb. Det är riktigt bra.

   Vi använder inte Betfair i vår arbitrage alls faktiskt. Vi använder Pinnacle och några andra och dessa beskrivs i vår sports arbitrage guide.

   Jag förstår vad du menar, och det enda man behöver vara orolig över är att man t.ex hinner lägga spel 1 och när man ska lägga spel 2 så har oddsen ändras. Därför gäller det att vara snabb. Men hur man gör detta på bästa sätt beskrivs även i vår guide.

   Radera
 2. Längesen du uppdaterade nu! Vad händer? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har haft väldigt lite tid och då har tyvärr arbitrage spelen kommit av sig. Hela december kommer att vara så. Kommer att finnas mer tid i januari.

   Radera