Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 16 november 2014

Fredag + lördag = +284,44 kr

Helgen har bjudit på ovanligt många arb möjligheter men jag har trots detta "nöjt" mig med att tjäna pengar på dessa två matcher:

Ungern - Finland (fredag) +187,43 kr
Oldham - Crawley Town (lördag) +97,01 kr

Det kan inte understrykas för många gånger. Det är bättre att dra ner på antalet matcher man lirar på än att riskera att t.ex bli limiterad då man satsar stora summor och på många matcher varje dag. Det är "hemligheten" bakom framgången när det gäller sports arbitrage.

Jag vet inte hur du är, men jag tycker att 285 kr på 2 dagar utan att någon risk är involverad är pretty damn good !

I skrivande stund har jag lagt sammanlagt 169 arbs (void matcherna inräknade). Det ger mig en genomsnittlig inkomst på ungefär 67 kr/match. Inte alls illa :) Med tanke på det "lilla" arbete som ligger bakom varje spel så blir timlönen ganska saftig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar