Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 30 oktober 2014

NBA = Arbitrage Cash !

Gårdagen bjöd på nya arbitrage inkomster. Den här gången hämtades dem ifrån:

Sabadell - Sevilla +74,51
Fiorentina - Udinese +93,11

167,62 blev totalsumman och det går sakta men säkert mot 10k :)

Dåligt utbud idag i fotbollsvärlden men jag har siktet inställt på basket. Nu har även NBA säsongen dragit igång och här brukar finnas riktigt fina arbitrage spel att hämta hem. Förra säsongen kommer jag ihåg att jag hittade några utan mina allra största "guldkorn" i NBA.

Hösten kommer att bli oerhört spännande !

4 kommentarer:

 1. Jag köpte er arbitrage guide för ungefär en månad sen och har nu kommit upp i 862 kr på bara en månad !!!!!! :) Har tagit det lugnt och följt riktlinjerna i guiden. Hoppas kunna fortsätta såhär lång tid framöver. Visste inget av arbitrage innan jag läste här på er blogg men det verkar ju vara riktigt bra ! :D Så tack så mycket !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt kul att höra att det har gått så bra. Det glädjer oss som skriver på den här bloggen :)

   Skriv gärna fler kommentarer om hur det går för dig. Du kan inspirera andra och även oss.

   Radera
 2. Hej
  Tycker också att det är jätte roligt. Ville fråga bara vad betydder 10K för något..........det som ni hade som må, du skriver att närmar sig till 10k??

  SvaraRadera
  Svar
  1. 10K betyder 10.000 kr. Man brukar skriva ett K som en förkortning så man slipper skriva ut alla nollorna.

   Radera