Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 19 oktober 2014

4 matcher gav +350 kr och prishöjning gällande vår sports arbitrage guide

Har mycket på gång just nu. Bland annat så har jag startat upp en karriär inom valutatrading... Detta kommer att fungera som mitt långsiktiga sparande och tanken är att öka på sitt insatta kapital med 5-10% i månaden. Sen en hel del annat på gång och detta har lett till tidsbrist och då har tyvärr min arbitrage karriär fått vänta. Det tar inte precis lång tid att hitta arbitragespel men det har varit mycket affärsresor och då är det svårt att få tid till annat.

Men nog om detta! Det har trots allt blivit en del arbitragelir och här kommer dessa:

14/10:

Grekland - Nordirland +97,11 kr

17/10:

Hamilton - Aberdeen +71,90 kr

18/10:

Coventry - Bristol City +118,67
Alaves - Lugo (Segunda i Spanien) +63,59 kr

Räknar jag ihop detta så landar jag på den exakta summan: +351,27 kr

Då kan jag konstatera att vi nu har kommit upp i över 9000 intjänade kronor :) För att vara helt exakt, 92225,25. Snart uppe i 10.000 kr och det är en fantastiskt milstolpe att ta sig över!

För övrigt så har vi sålt slut på sports arbitrage guiden. De två sista såldes i torsdags och fredags. Men efter diskussion med en av mina kollegor (som hjälpt mig att utforma guiden) så har vi bestämt att öppna upp portarna igen och ge alla chansen att få ta del av vår sports arbitrage guide.

Men eftersom informationen i guiden har visat sig vara väldigt värdefull (har fått mottaga mail från personer som tjänat 2000-3000 kr på bara ett få veckor!) och själv har vi lyckats tjäna stadiga pengar sen starten så har vi beslutat av höja priset till 1049 kr. Med tanke på hur stor potential informationen har visat sig ha så är det fortfarande ett väldigt bra pris anser vi. Värdefull information är minst sagt magert på internet i dessa dagar så därför får man vara beredd på att hosta upp lite cash när man vill ta del av denna "guldgruva" som vi har lokaliserat.

Vi själva tjänar nya arbitrage pengar på nya matcher löpande och det gör vi exakt med de instruktioner som vi beskriver i vår sports arbitrage guide. Du kommer enkelt att kunna komma igång och vi erbjuder självklart full support till att kunder om det är någonting man undrar över eller om något är oklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar