Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 31 oktober 2014

3,96% på Orlando - Washington i NBA !

Inte ofta man hittar ett arb på 3,96% ! Eller, det händer givetvis då och då men det försvann inte på 10-15 minuter och det är ovanligt. Brukar ta ett par enstaka minuter. Många som tjänade bra med pengar precis som vi gjorde!

NBA är helt perfekt när det gäller arbitrage på grund av en sak. Omsättningen. Omsättningen är nämligen otroligt hög på samtliga NBA matcher under en säsong. Det gör så vi som använder oss av sports arbitrage kan "gömma oss för radarn" väldigt enkelt. Flera miljoner satsas på varje match och då är chansen att bli upptäckt som "arber" minimal. Om man då inte slänger in ett par miljoner själv vill säga...

Jag valde att fördela 5000 kr på två olika spelbolag. Det ena var "som vanligt" Pinnacle och det andra var ett av de som du hittar i vår arbitrage guide. Med den här insatsen så blev den vinsten efter matchens slut:

Orlando - Washington = +198,14 kr !

Hyfsad lön för ett arbete som tog mindre än 5 minuter att slutföra :)

Kommer garanterat att uppstå fler såna här inkomstmöjligheter på NBA. Säsongen har precis börjat och det spelas matcher så gott som varje dag. Cashen ska flöda in på spelkontot !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar