Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 23 oktober 2014

1,13% i "ränta" på 1 dag är inte så dumt om man jämför med bankräntan på 1 år...

Klicka för större bild!

Såhär kan det se ut när man har hittat en arbitrage som man kan tjäna pengar på. Chelsea - Maribor i Champions League och marknaden man kunde hitta arb på spelet är AH (asian handicap). Under "Profit" står där "1,13%. Detta betyder att man garanterat kommer att tjäna 1,13% av sin insats. Det kvittar med andra ord hur det går, förlust är eliminerat och man kommer att öka på sitt konto hur det än går i matchen. Låter väl inte så dumt ?

1,13% låter inte så mycket. Men det är säkra pengar. Då är det en helt annan sak. Låt oss säga att du sammanlagt vill satsa 1000 kr. Under "Profit" så ser du en miniräknare. Klickar man på den så öppnas ett nytt fönster och där skriver du då in att du sammanlagt vill satsa 1000 kr. Då räknar den ut hur mycket pengar du behöver satsa på vardera spelbolag för att på så sätt garantera en riskfri vinst i matchen. Du kommer då att tjäna 11,30 kr på den här matchen.

Som sagt, 11,30 kr låter ju inte så fantastiskt attraktivt men man får inte glömma att det är 100% säkra pengar och du riskerar inte någonting. Tänker man på hur låg ränta de flesta banker har (per år) så känns plötsligt 1,13% ganska bra för endast en dag! Jag tänker iallafall så. Behandlar man sitt sports arbitrage som ett långsiktigt sparande så kommer man att kunna tjäna riktigt bra med pengar helt utan att behöva förlora en enda krona.

På den här matchen valde jag att fördela 5000 kr på två olika spelbolag. Pinnacle är ett av dem som du ser, men det andra (och ett par stycken till som vi använder oss av) avslöjar vi endast till de som köper vår sports arbitrage guide.

5000 satsade kronor, fördelade på två spelbolag, med 1,13% i garanterad vinst, gav mig inkomsten 56,50 kr.

Att hitta spelet och fördela satsningarna tog ungefär 10 minuter. 56,50 kr för 10 minuter är en jäkligt fin lön tycker jag :)

Igår körde jag även en match ifrån Brasilien. Cruzeiro - Palmeiras. Där var procenten på arbet en aning högre. 2,56% för att vara exakt. En insats på 4000 kr (Pinnacle var som vanligt det ena bolaget) gav mig ett netto på 102,40 kr.

Så sammanlagt under dessa två dagar blev det +158,90 kr.

2 kommentarer:

 1. Pinnacle är väl registrerat på Antilles så då är väl inte vinsterna skattefria?

  Är sånt här som gör att jag tvekar att börja med arbitrage när jag vet att pinnen är så pass viktig att ha med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stämmer bra de. Pinnacle är utanför EU och då gäller skatteplikt.

   Radera