Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 21 september 2014

Nya arbitragevinster under lördagen

Helgen är rolig på många sätt men sedan jag körde igång med att tjäna pengar på sports arbitrage så har helgerna gått från riktigt roliga till att även vara fantastiskt lönsamma ! Igår "spikade jag in" två nya vinster inom arbitragevärlden och sammanlagt blev det klart godkänna 208,97 kr som tjänades utan några som helst bekymmer :)

Vitesse - Heerenveen = +88,56 kr
Mainz - Dortmund = +120,41 kr

Marknaderna den här gången var Dubbelchans och fulltidsresultat. Jag lirade då 1X på spelbolag 1 (spelbolag 1 och alla de andra spelbolagen jag använder mig av för att tjäna pengar på arbitrage finns beskrivit i min steg-för-steg guide som du kan köpa för 299 kr) och sedan lirade jag även en 2:a på Pinnacle i Vitesse - Heerenveen matchen.

I Mainz - Dortmund var det Över/Under 2,5 mål som gällde.

Som jag skrev på min facebooksida igår så har jag redan låst in dagens arbitragematcher. Det gjorde jag redan igår. Så när krutröken har lagt sig idag och jag summerar min sports arbitrage helg så kommer jag att landa någonstans på +430-460 kr. Härligt :)

2 kommentarer:

 1. Kul att det går så bra för dig med arbitraget. Du verkar ha hittat en bra nivå som inte drar till sig uppmärksamhet. Hoppas det håller i sig. Som du skriver, 200 spänn extra om dan ger en hel del över tid. Exempelvis kan man bekosta en riktigt fin semester med de pengarna om man vill.
  Jag är inte uppe på den nivån, men så kör jag också mer sporadiskt med arbs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde faktiskt inte i min vildaste fantasi att det skulle gå såhär bra som det har gjort! I början var det egentligen bara en kul grej men nu har det utvecklat sig till en fantastiskt extrainkomst :)

   Radera