Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

tisdag 16 september 2014

Igår klev jag över 30.000 kr på mitt Pinnaclekonto

Jag började så smått men nu efter ett par månader så kan jag nog kalla mig själv för en "mini high roller" när det gäller sports arbitrage. Räknade precis ut att jag sammanlagt har ungefär 65.000 kr i omlopp fördelade på de spelbolag som jag använder mig av. Mest pengar har jag utan tvekan på mitt Pinnacle konto som du kan se på bilden här nedanför:

Klicka för större bild!

Klev över 30.000 kr igårkväll (som du kan se längst upp till höger) då jag cashade in på följande matcher:

Besiktas - Rizespor = +81,15 kr
Troyes - Auxerre = +119,97 kr

Den sammanlagda summan landade på +201,12 kr :)

Min totala inkomst är nu uppe i 8424,51 kr och jag har satt kurs mot Steg 15 på min så kallade "miljonstege". Du hittar den på högersidan på den här sajten.

Vill du också börja tjäna pengar med hjälp av sports arbitrage ? Gör då slag i saken och investera i min sports arbitrage guide som innehåller instruktioner om hur exakt jag går tillväga för att tjäna pengar och självklart även vilka spelbolag som jag använder mig av. Köpknappen för guiden hittar du längst upp på den här bloggen. Du kommer att göra dig själv en stor tjänst vill jag lova.

2 kommentarer:

 1. Bra jobbat. Dock bör du nog ändra antalet kopior du har kvar att sälja efterhand som de går åt. Annars tär det på förtroendet :) *glimten i ögat* ;)

  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag allteftersom försäljningar trillar in, men tyvärr har det varit dåligt av den varan på sistone.

   Radera