Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 7 september 2014

Första arbitraget på KHL !

Hittade en hel del arbitrage möjligheter på de ryska KHL matcherna (ishockey) igår och det blev spel i en av dessa. Ett arbitrage på 3,7% gav mig finfina 144,79 kr på kontot :) Och inte nog med det, även ett fotbollslir cashade jag in på!

Osasuna - Alaves = +68,89 kr
Magnitogorsk - Bratislava = +144,79 kr

Gårdagens skattefria slutsumma blev sammanlagt 213,68 kr !

Hädanefter så ska jag hålla koll på KHL matcher då där nog finna en hel del pengar att hämta hem. Men jag har sagt det förr och jag säger det igen. Spelbolag har olika regler när det gäller ishockey. T.ex om det blir förlängning. Så innan man gör någonting så är det att rekommendera och läsa igenom reglerna för spelbolaget som du använder. Annars kan man förlora stort!

Men lägger man in sina arbitrage spel hos spelbolag som har exakt samma regler vid olika situationer som kan uppstå så kan man spela med gott samvete och utan någon risk att förlora stort om oturen skulle va framme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar