Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 24 september 2014

Ett arbitrage på hela 4,32% och NYTT REKORD!

Ibland hittar man riktigt härliga guldkorn när man letar arbitrage matcher och då kan man komma upp i runt 5-6 procents avkastning ! Det är inte så vanligt utan man "brukar få nöja sig med" 2-3%. Inte alls illa det heller då det handlar om stensäkra cash som rullar in på kontot.

Jag låste in ett handbollslir redan under lördagen förra helgen och matchen spelades på söndagen. Det var ett arb som gav mig 4,32% avkastning och det tackar jag för!

Guif - Hammarby = +184,34 kr (4,32%!)

Låste även in ett fotbollslir som "bara" gav mig 1,98% i avkastning.

Karlsruher - Nürnberg = +56,16

Sammanlagd inkomst under söndagen blev +240,50 kr och därmed lyckades jag klättra över mitt förra inkomstrekord under 1 dag då det förra låg på +234,88 kr !!! Känns riktigt kanon och när man även tänker på att varenda krona är skattefri så känns det plötsligt ännu bättre ! :)

Är du som läser detta även intresserad av att komma igång med sports arbitrage och tjäna mellan 1-5% i avkastning på varje spel du lägger ? Det är en mycket roligare sparform än att t.ex sätta in pengarna på banken och få den usla bankräntan vill jag lova... Köp då min arbitrage guide där du kommer att få instruktioner om hur du snabbt och enkelt kommer igång. En del som köpt guiden har tjänat sin första tusenlapp på bara 2-3 veckor och nu är det din tur !

Gör ditt köp genom att klicka på "köp nu" knappen och efter betalning så kommer jag att skicka guiden till dig via E-Post! Kan inte bli smidigare :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar