Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 3 september 2014

Cash in på två Johnstone's Paint Trophy matcher

Då var man tillbaka på svensk mark igen efter en veckas semester i fantastiskt vackra och härliga Cypern! Så det var bara till att köra igång med surebettingen igen och igår hittade jag två matcher som jag cashade in enkla pengar på. Lite över 200 kr blev det :)

Wycombe - Coventry = +79,55 kr
Oldham - Bradford = 128,68 kr

Den sammanlagda summan landade på: + 208,23 kr

En mycket trevlig start efter semestern och nu när nästan alla europeiska fotbollsligor har kickat igång så kommer det bli en barnlek att hitta arbitrage spel. En otroligt spännande höst/vinter väntar med andra ord!

Just nu har jag ett mål i sikte. Jag ska ha tjänat över 20.000 kr innan året är slut. Ett realistiskt mål och jag ska kämpa för att uppnå det.

Fick även in ett mail igårkväll om att en person som köpt min sports arbitrage guide redan hade tjänat över 1500 kr på bara 3 veckor! Fantastiskt kul att höra och det känns riktigt bra att min guide kan hjälpa andra till att få en bättre ekonomiskt situation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar