Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 6 augusti 2014

Vänskapsmatch i basket

En vänskapsmatch i basket i början på augusti månad brukar inte intressera mig speciellt mycket men när man hittar ett arb som ligger på 3,65% så blir det plötsligt väldigt intressant !

Matchen var mellan Slovakien - Iran och jag låste in 113,43 kr innan den startade :)

Det blev gårdagens enda lir och idag är det en hel del kvalmatcher till Champions League. Då gäller det fotboll. Där ska jag försöka hitta två riktigt bra arbs och försöka tjäna mellan 150-200 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar