Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 20 augusti 2014

Supercupen gav supercash!

Real Madrid - Atletico Madrid = +177,15 kr
Gillingham - Swindon = +43,02 kr

Tisdagens cashflöde blev: +220,17

Just nu är mitt mål att dra in minst 200 kr/dag. Går ganska bra och det har nu blivit över 200 kr ett par dagar. Jag lägger ner lite extra tid numera då jag väljer bort okända ligor och "udda" sporter som t.ex badminton, vattenpolo, bordtennis osv... Satsar helhjärtat på att hitta fotbollsmatcher och då i ligor nästan alla känner till plus där jag vet att att mycket pengar satsas på matcherna.

Tar längre tid men kan jag tjäna 200 kr/dag genom att lägga ner runt 30-60 minuter framför datorn så gör jag gärna det. Blir en väldigt bra timlön om man tänker på det :)

Fattas runt 200 kr tills jag når upp till 7000 intjänade kronor. Du förstår säkert därför var kikarsiktet är inställt idag då... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar