Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 22 augusti 2014

Över 7000 kr och nu är steg 14 inom räckhåll...

Den enda onsdagsmatchen blev:

Livingston - Hearts = +125,42 kr

Kom alltså inte upp i 200 kr som jag hade tänkt. Men det kan man ju faktiskt ha överseende med när man ändå drar in lite över hundralappen :)

Körde 2 stycken torsdagsmatcher och båda hämtade jag ifrån Europa League kvalet:

Karabakh - Twente = +79,98 kr
RNK Split - Torino = +151,29 kr

Var oerhört nära ett nytt inkomstrekord men där fattades ungefär 3 ynkliga kronor...

Sammanlagd inkomst för torsdagen blev: +232,27 kr

Totalt sett under onsdagen och torsdagen cashade jag in finfina 356,69 nya kronor!

Detta betyder att jag nu krossat 7000 kronors intervallen samt att det nu bara fattas ungefär 1000 kr för att jag ska klara av Steg 14 ! :) Ska jag vara helt ärlig så trodde jag från början att jag aldrig skulle klara av såhär många steg på "miljonstegen".

Trodde att limiteringar och annat skulle ställa till det för mig. Men än så länge har det gått oförskämt bra och under de månader som jag har hållit på med arbitrage är det enda misslyckandet att jag blev limmad hos Bet365. Men det kan man ändå inte riktigt kalla för misslyckande då ALLA arbitrage lirare blir limmade hos de bolaget väldigt snabbt. Kvittar egentligen vilken strategi man använder.

Jag känner mig oerhört exalterad över att ha funnit ett sätt att "hålla mig under radarn" och tjäna pengar på detta sätt och jag är även väldigt glad över att jag bestämde mig för att skriva ihop en sports arbitrage guide där jag kan hjälpa andra att göra exakt samma sak. En del som har köpt guiden har redan tjänat över 1000 kr sedan de började och det är fantastiskt roligt för mig att veta :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar