Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 18 augusti 2014

Lördagens och söndagens arbitrage inkomster blev...

Som jag skrev i förra inlägget så hittade jag två lördagsmatcher under fredagen och la då även in mina spel. Resultatet blev följande:

Motherwell - Inverness = +88,14 kr
Toulouse - Lyon = +101,11 kr

Sammanlagt: +189,25 kr

Blev även lir under söndagen men var svårt att hitta något. Många arbitrage spel som jag hittade var inte längre tillgängliga när jag skulle lägga spelen. Det är alltid svårare att lokalisera surebets under lördagar och söndagar då många är lediga och har därför tid till att sitta vid datorn och tjäna pengar på arbitrage.

Föredrar därför att lägga mina lördags och söndagslir redan under veckan eller på fredagskvällen. Det rekommenderar jag alla att tänka på.

Men iallafall, söndagens enda spel blev:

Gent - Waregem = +57,56 kr

Så med andra ord, min sammanlagda inkomst under lördag-söndag blev ändå godkända 246,81 kr.

2 kommentarer:

 1. Bra tips där om stt lägga sina arbs tidigt innan helgen. Jag letade också arbitrage nu i helgen, men hade precis som du svårt att hitta några. Det är lite frustrerande att pröva +15 st bara för att se att de inte längre är giltiga.
  Jag har lite löst kört med din metod nu nån vecka. Inte många arbs alls, men har redan dragit in 117 kr. Det ger ingen bra timpeng direkt, men allt tillskott i kassan tas emot. :)

  Håller mig till väldigt små insatser. Nu när de större fotbollsligorna är igång så finns det möjlighet att kanske satsa lite större och ändå flyga lågt under radarn, så jag pillar på lite nu och då när jag har tid.

  Men bra guide förresten, de som skaffat den kan inte vara annat än nöjda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Små insatser i början är väldigt viktigt. Sen gäller det att arbeta sig upp sakta men säkert. Att börja satsa flera tusenlappar på sina spel när man precis har startat sitt spelkonto är ingen bra idé alls... Då lär det inte dröja lång tid innan limiteringen kommer. Kanske inte på Pinnacle, men en del andra bolag.

   Att lägga sina lir på matcher med hög omsättning är också väldigt smart. Det är alltså perfekt att använda sig av arbitrage nu när alla ligor runt om i Europa har och ska dra igång. Då kan man utan någon större risk montera upp sin insats och ändå hålla sig "under spelbolagets radar".

   Jag tackar för de. Det är ingen "200 sidors guide" som jag vet att man kan köpa lite här utan min guide är enkel och rak. Inga konstigheter utan där står exakt det man behöver veta och exakt hur jag gör för att hitta mina arbitrage spel :)

   Radera