Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 10 augusti 2014

Fullt ös i första omgången av The Championship

Engelska andraligan, även kallad The Championship, smygstartade på fredagen med en match men igår var det klassisk 16:00 tid som gällde. Där spelades då inte mindre än 10 matcher och två av dessa innebar nya arbitrage cash som gick direkt in på kontot!

När det gäller engelsk fotboll så brukar jag montera upp insatserna på mina arbitrage spel. Varför kanske du frågar dig ? Jo, för att det finns enormt mycket pengar i omlopp på dessa matcher och då blir det enklare att "hålla sig under radarn". Så igår blev det ganska stora insatser och då också stora vinster (med tanke på att arben bara var på runt 1,5%) Klev nästan över min rekordinkomst under 1 dag.

Millwall - Leeds = +78,90 kr
Ipswich - Fulham = +123,56 kr

Gårdagens plus i kassan: +202,46 kr

Fattades endast 3 kr för en ny rekordinkomst men det är ju givetvis inte det viktigaste. 2 hundralappar på ungefär 15 minuters arbete är jag trots allt ganska nöjd med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar