Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 4 augusti 2014

Då va jag igång igen !

Efter ett kortare uppehåll under sommaren så ska det nu bli full rulle med sports arbitrage igen ! Lirade på två fotbollsmatcher igår och det blev en mjukstart med sammanlagt 136,56 kr i inkomst :) Matcherna var:

Palmeiras - Bahia = +53,67 kr

Gent - Mechelen = +82,89 kr

136,56 kr adderas till vad jag redan tjänat in och då kan jag konstatera en sak. Nu har jag tjänat över 5000 kr sedan jag startade med arbitrage projektet ! 

Men mer ska det bli !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar