Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 25 augusti 2014

197,11 kr i lördags och nu blir det uppehåll med sports arbitrage

Var dåligt med tid i helgen så jag kunde endast hålla på med sports arbitrage i lördags. Det blev 2 matcher och dessa var:

Wolverhampton - Cardiff = +88,30
St Johnstone - Aberdeen  = +108,81 kr

Blev klart godkända 197,11 kr :)

Nu blir det inga sports arbitrage spel under 1 vecka. Anledningen är att jag ska åka på semester till härliga Cypern. Eller, jag vet inte riktigt hur härligt där är då jag inte varit där tidigare så ska bli mycket spännande.

Men när jag kommer hem så är det upp på sadeln igen och fortsätta kämpa mot 1 miljon kronor !

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Kom in på din sida av en slump när jag sökte fotbollstrading.
  Kollade lite på din sida och den är ju detsamma som flertalet andra sidor. Är det separata aktörer eller samma person bakom dessa?

  Jag gissar på att att du kör arb eller surebet mellan olika bookmakers om jag inte missuppfatta det? Låter omständigt att flytta pengarna lite överallt eller du har bara några få som du håller dig till?

  Det bästa är ju att alltid låta pengarna "sina" på en sida så man skyffla över tillbaks dem till det sinade kontot ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena!

   Jag har en del sidor i omlopp så det kan mycket väll vara så :)

   Stämmer bra det. Jag håller mig endast till ett fåtal och det fungerar utmärkt. Vilka jag använder finns att läsa i min sports arbitrage guide och där står även exakt hur jag går tillväga när jag lägger min arbitrage lir.

   Radera