Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 14 juni 2014

"Arbitrage VM" har startat!

Igår blev det de första kronorna på när det gäller VM i Brasilien. Jag hittade ett väldigt fint arbitrage spel på 3,67% och det var i matchen mellan Mexiko - Kamerun. Det blev ett nytt plus i kassan på 143,54 kr :)

Min surebetting har varit lidande en längre tid då jag har haft fullt upp, bland annat med min nya sports trading tjänst som startade samtidigt som öppningsmatchen mellan Brasilien - Kroatien spelades.

Men nu är där mer tid över så nu är det full gas här på bloggen igen!

Mitt mål är att tjäna runt 3000 kr när samtliga VM matcher har spelats.  Började bra med 143,54 kr ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar