Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 3 maj 2014

Fotboll och Volleyboll

Två arbitrage lir under fredagen. Sporterna var fotboll och volleyboll. Fotbollsliret var 1X hos det okända spelbolaget och 2:a hos Pinnacle. Volleyboll liret var på matchoddsmarknaden (kan inte bli oavgjort i volleyboll) och det mellan samma bolag.

Har märkt att en del bolag är oense om hur de ska sätta sina odds på volleyboll och där kan jag ofta hitta arbitrage spel som ligger på 2-3% :) Gårdagens matcher var:

Mattersburg - St.Polten (Österrike, fotboll) = +54,67 kr
Dynamo Moskva - Omsk (Damer) (Ryssland, volleyboll) = 68,42 kr

Sammanlagt så cashade jag in 123,09 kr.

Mitt mål är som sagt 100 kr om dagen då siktet är inställt på 3000 kr extra i månaden. Detta var andra dagen i rad som jag lyckas komma över 100 kr och det är fantastiskt roligt må jag säga !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar