Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 2 maj 2014

Europa League matcherna gav mig 154,43 kr

Fina vinster under gårdagens Europa League matcher. Blev ett hörnspel mellan Valencia - Sevilla (Bet365/Sbobet) och ett handikapp spel mellan Juventus - Benfica (Pinnacle/Spelbolag 2 som avslöjas i min guide). 

+82,22 kr i Juventus - Benfica matchen och +72,43 i matchen mellan Valencia - Sevilla.

Tanken var att hitta ett tredje spel och det gjorde jag också som skulle ha gett mig runt 55 kr men där hann jag inte riktigt med då oddsen ändrades snabbt. 

Men +154,65 kr på en dag är ändå inte fy skam !

Nu är det dags för helg igen och planen är att casha in sammanlagt mellan 300-400 kr under fredag, lördag och söndag. Alltid kul att sätta upp ett litet mål och jag bör klara av det med tanke på hur många arbitrage spel det finns tillgängligt under helgerna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar