Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 17 maj 2014

Cashen rullade in via två volleyboll matcher...

Igår blev det förvånansvärt inte spel i sporterna fotboll och basket utan det blev två volleybollmatcher istället. Har sagt det innan men det är värt att nämna igen. Pinnacle och andra spelbolag är ofta "oense" om oddsen i volleyboll matcher så där finns bra med arbitrage pengar att hämta in. Iallafall om man är snabb nog oddsen släpps.

Brukar inte ta så lång tid innan något bolag sänker sina volleyboll odds då många arbitrage spelare lastar in stora summor.

Liren igår var:

Polen - Lettland = +83,90 kr
Portugal - Österrike = +89,87 kr

Sammanlagd inkomst för gårdagen: +173,77 kr

Ja, vad ska man säga. Det fortsätter att rulla på och pengarna fortsätter att rulla in. Det enda hindret jag har stött på än så länge är att jag blev "limmad" på Bet365 men man klarar sig gott och väl utan de bolaget. Finns andra som är mer positivt inställda till oss "arbers" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar