Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 12 maj 2014

6 matcher under helgen (lördag och söndag)

Blev sammanlagt 6 matcher under helgen och sporterna var fotboll och basket. Just i basket verkar där finnas oändligt många arbitrage möjligheter och inte minst i de lite mindre ligorna. Problemet med detta är att jag då inte vill satsa för mycket pengar men å andra sidan är det ofta 3-4% matcher så där krävs inget jättekapital för att tjäna en hyfsad summa.

Guingamp - Toulouse (lördag) = +46,87 kr
Liberec - Teplice (lördag) = +32,65 kr
Oldenburg - Bonn (lördag) = +58,21 kr

Krasnodar - Anzhi (söndag) +85,67 kr
Virtus Roma - Varese (söndag) = +53,32 kr
Talk'N Text - San Mig Coffee (söndag) = +41,03 kr

Lördagen bjöd på ett fint plus på 137,73 kr och söndagen gav mig ett nytt plus på 180,02 kr.

Under helgen blev det sammanlagt +317,75 kr och den summan adderar jag till min nuvarande inkomst. Då hamnar jag lite över +2500 kr sedan starten :)

2 nya lir har redan hittats och lirats idag och det är återigen en fotbollsmatch och en basketmatch! Förväntad inkomst = Mellan 105-110 kr !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar