Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 1 maj 2014

3 matcher gav mig ett nytt plus på 71,89 kr

3 nya arbitrage matcher igår. Det blev slutligen en fin summa skattefria pengar på 71,89 kr :)

Banants Yerevan - Alashkert FC = +36,50 kr
Royal Hali - Trabzonspor = +18,75 kr
Chaumont - Tours = +16,64 kr

Nu har det gått en månad sedan jag körde igång med sports arbitrage och jag har ännu inte stött på ett enda problem. Trodde faktiskt att jag skulle bli limiterad hos "spelbolag 2" (avslöjas i min arbitrage guide) men så har det inte blivit. Jag måste därför göra något rätt.

Det ser allt mer ut som om detta kan bli en riktigt bra extrainkomst på ett par tusenlappar varje månad :) Men som alltid gäller det att inte få övermod och t.ex böra satsa 5000-10.000 kr på spelen. Just nu håller jag mig mellan 500-2000 kr och det fungerar fint.

Jag monterar alltid ner mina insatser när det är "okända" matcher och när det är större matcher så blir det högre insatser. Då "försvinner" dem i mängden med tanke på hur mycket pengar som omsätts. Blir lättare att "maskera" sitt arbitrage spelande. Som vanligt är det bara spekulationer från min sida men det bör ungefär va så.

Idag blir det spel på båda Europa League matcherna ! Jag la redan mina vad igår och det kommer att bli en garanterad inkomst på mellan 153-156 kr ! Ska försöka hitta ett tredje spel och på så sätt sätta ett nytt inkomstrekord ! Men får se vad jag hittar och om jag hittar något kul. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar