Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 4 maj 2014

3 matcher gav mig +88,45 kr och nu kom limiteringen från Bet365...

Då kom det första bakslaget sedan jag startade upp min sports arbitrage karriär. Igår när jag loggade in på mitt Bet365 så hade jag fått ett mail från kundtjänst där inledningen var:

Efter en översyn av ditt konto måste vi dessvärre meddela dig att vi inte längre kan erbjuda spel via telefon till dig och även fast våra onlinetjänster förblir tillgängliga kommer restriktioner att gälla för framtida spel du placerar.
Frågan var då, hur ser dessa "restriktioner" ut när det gäller hur mycket jag får satsa ? För att ta reda på detta så klickade jag för att spela på Manchester United - Sunderland (United till att vinna matchen) och därefter klicka "Max". Alltså, hur mycket min maxinsats fick vara på att United skulle vinna matchen.

I vanliga fall, utan limitering, så hade det nog varit runt 50.000-100.000 kr men nu fick jag max satsa 158 kr till ett odds av 1,40... Hade jag velat betta på oavgjort så var min maxinsats 34 kr...

Men detta var väntat när det gällde Bet365. De limiterar sina spelare hejvilt och de hatar nog vinnare och arbitrage spelare mest av alla i spelbranschen skulle jag tro. Eller, har hört att spelbolaget Stan James är snäppet värre då dem limiterar eller stänger av spelare efter 2-3 spel men Bet365 är strax bakom.

Så då var de kontot förbrukat. Men som sagt, det visste jag om. men jag blev ändå väldigt förvånad över att jag kunde få hålla på i lite över en månad :) Men jag hade redan en backup plan. Nu ska jag ta ut mina medel från Bet365 (har runt 6000 kr) och därefter starta upp ett konto hos 188bet. En asiatisk bookmaker där det krävs oerhört mycket för att bli "limmad". Det är iallafall vad ryktet säger.

Problemet är bara att jag startat upp mina spelkonton i SEK. Detta erbjuder inte 188bet. Får komma på en lösning när det gäller detta.

Gårdagens spel var:

Tourcoing - Harnes (Frankrike, Volleyboll) = +36,56 kr
Cajasol - CB Canarias (Spanien, Basket) = +23,54 kr
Mjällby - Halmstad (Sverige, Allsvenskan) = +28,35 kr

Nu är det endast en liten bit över 100 kr kvar och sen är Steg 12 avklarat! Det ska jag försöka klara av idag.

2 kommentarer:

 1. Stötte på samma problem med valutorna på paddy power. Har du hittat en lösning på det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det bästa är egentligen att starta upp konton i Euro när man sätter igång med arbitrage. Alla bolag erbjuder ju inte SEK men Euro blir inga som helst problem.

   Om man redan har startat upp konto med SEK så får man höra med supporten på spelbolaget om de kan ändra eller ta bort ens konto så man kan starta upp ett nytt i önskad valuta.

   Radera