Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 7 maj 2014

2 matcher = Över 200 kr i vinst ! (REKORD)

We have a new record ! Igår gav 2 matcher mig över 200 kr i vinst ! För att va exakt så va det 205,45 kr. Matcherna var:

Ystads IF - Önnered (Sverige, Handboll) = +109,34 kr
Aliaga Petkim - Turk Telekom (Turkiet, Basket) = +96,11 kr

Bakslaget med Bet365 har jag lagt bakom mig och nu kör jag vidare med full fart mot miljonen! Men jag har ändå inte slutat lira med Bet365. När det gäller livespel så är limiteringen inte lika "frisk" som vid pre match spel. Där kunde jag igår lira för runt 500 kr på ett 2,50 odds.

Men när det gäller sports arbitrage så har jag fått skrota Bet365. Därför tänkte jag "ge tillbaka" och "sno åt mig" lite cash vid livespel ! Men får se hur det går...

Som sagt, ett nytt inkomstrekord på 1 dag blev det igår och den nya summan lyder: +205,45 kr !

Därmed manglade jag ner Steg 12 och är på jakt efter Steg 13 !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar