Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

söndag 6 april 2014

We have a new record in the sports arbitrage town!

Som rubriken antyder så blev det precis som förväntat ett nytt inkomstrekord under gårdagen. Det nya rekordet (vad jag tjänat som mest under 1 dag) lyder numera på:

+33,15 kr

Blev 3 matcher igår då det var "stora" matcher. Med detta menar jag kända ligor och med lag som många människor spelar på. På så sätt blir det mindre riskfyllt när man håller på med arbitrage. Att t.ex bara spela på kinesisk volleyboll eller division 2 fotboll i Bolivia är ingen bra idé då spelbolagen ganska snabbt kommer att se ett mönster och limitera ditt spelkonto.

Därför försöker jag allt som oftast hitta objekt som många andra kan tänkas spela på. Då "smälter" mina spel in på ett smidigt sätt i den stora massan och det blir mindre misstänksamt att jag kan tänkas hålla på med sports arbitrage. Har inga bevis att backa upp min teori på men jag skulle kunna tro att det är så.

Gårdagens spel var:

Augsburg - Bayern München = +3,36
Newcastle - Manchester United = +12,09
Chelsea - Stoke = +17,7

Sammanlagt: +33,15 kr

Total inkomst ligger nu på +79,28 och då var även Steg 7 avklarat med bravur ! Mot Steg 8 :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar