Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 3 april 2014

Tredje arbitrage dagen slutade med +13,52 kr

Då är min tredje sports arbitrage dag avklarad och det blev ett plus i kassan på sammanlagt 13,52 kr. Därmed ett nytt rekord när det gällde sammanlagd inkomst på en dag. Det gamla var på +9,42 kr.

Matcherna jag lirade på var:

Dallas - Golden State (Basket, NBA) = +1 kr
Rumänien - Finland (Handboll, Europa) = +7,92 kr
Crvena Zvezda - Unics Kazan (Basket, Europa) = +4,6 kr

Har en regel där jag max spelar på 2 matcher per dag men då NBA matchen var mitt i natten så körde jag 2 andra på dagen också. Men det lär vara ett sällsynt undantag då jag hädanefter ska hålla mig till 2 matcher/dag.

Nu ligger min totala arbitrage inkomst på totalt 26,4 kr och därmed är Steg 5 avklarat ! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar