Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 11 april 2014

Testuttag på 70 kr hos Pinnacle

Blev bara 1 match under gårdagen då jag hittade riktigt fina surebets under natten och valde att lägga större delen av pengarna där.

Lokomotiv Kuban - Bayern München (Euroleague, Basket) = +5,73 kr

Har fått lite "lyxproblem" då jag har 8 raka förlustspel hos Pinnacle... Där börjar pengarna att sina sakta men säkert så planen är att sätta in 1500 kr idag.

Har även testat att ta ut pengar från Pinnacle och det andra spelbolaget. Gick väldigt smidigt så nu vet jag att det fungerar utan några problem. Fick in mitt testuttag på 70 kr under natten (det var den minsta summan man kunde ta ut hos Pinnacle) Tog ungefär 5 bankdagar.

Allt rullar på som det ska och jag har ännu inte behövt klättra över några svåra hinder. Som sagt, det enda "problemet" just nu är att jag måste fylla på pengar hos Pinnacle men det är överkomligt :)

4 kommentarer:

 1. Kan ju säga att det inte går så smidigt och ta ut pengar via pinnacle!!

  Uttag av pengar till ett kredit- eller betalkort är inte ett tillgängligt alternativ hos Pinnacle Sports. Gå tillbaka till sidan betalningsalternativ och välj bland de tillgängliga uttagsalternativen eller skaffa ytterligare information om uttagsmetoder.

  Så försök inte komma med nån skit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din kommentar :)

   Stämmer bra de. Hos Pinnacle kan man INTE ta ut pengar via sitt VISA eller Mastercard. Det är likadant för alla. Istället väljer man Bank Transfer och detta är minst lika smidigt.

   Där skriver man in sitt IBAN nummer och sitt BIC/SWIFT nummer tillsammans med alla de andra detaljerna och sedan klickar man på "verkställ" längst ner på sidan. KLART!

   Pengarna har du sedan på ditt konto inom ett par dagar.

   Jag förstår inte riktigt meningen "så försök inte komma med nån skit". Vad menar du med det ?

   Radera
  2. Pinnacle har även möjlighet till insättning/uttag med t.ex. Skrill. Det är lite bökigt först med Skrillkontot att upprätta det, men sen fungerar det väldigt smidigt på många sidor.
   /Janne

   Radera
  3. Skrill är ganska smidigt. Använde det innan. Men jag gillade inte flytta pengar hela tiden. Känns som att bolagen snappar upp vad man håller på med då. VISA insättning känns mer "seriöst" men jag kan ha fel. Tror iallafall inte att det håller i längden när man flyttar pengar från sitt Skrill konto fram och tillbaka.

   Radera