Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

tisdag 15 april 2014

Tennis och Baseball = STAY AWAY !!!

Jag har i början spelat på ett par baseball matcher då där väldigt ofta kommer upp arbitrage situationer på t.ex MLB matcher i USA. Men igår så satt jag och läste regler angående den här sporten och kunde snabbt konstatera en sak. Spelbolag har väldigt olika och specifika regler när det gäller den här sporten.

Det är ingen vidare förutsättning om man håller på med sports arbitrage. Då bör spelbolagen som man spelar hos ha exakt likadana regler för just den sporten annars kan det bli väldigt kostsamt. För i baseball är det t.ex rätt vanligt att matcher skjuts upp eller avbryts pga av regn. Då har bolagen sina egna regler. Ett bolag kan t.ex voida samtliga spel och ett annat kan hålla inne alla spel tills matchen har spelats klar. Oftast inom 24-48 timmar ska den då spelas eller återupptas.

Så jag kommer definitivt inte att involvera mig i baseball matcher längre! Det är en sak som är säker. 

Detsamma gäller för tennismatcher. Även här kan bolagen ha satt helt olika regler. Det kan t.ex vara om en spelare skadar sig. Då kan vissa bolag betala ut vinsten om första set är färdigspelat (den som bryter förlorar automatiskt) och sen har vi vissa som voidar alla spel. Kan bli enorma problem för en arbitrage spelare!

Så håll er så långt borta från både baseball och tennis. Det är min rekommendation. Men har spelbolagen du använder dig av exakt samma regler så är det ingen fara. Så glöm inte att läsa både de allmänna spelreglerna samt reglerna för den specifika sporten som du lägger dina vad på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar