Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 7 april 2014

Spelbolaget Pinnacle används givetvis när det gäller mina sports arbitrage spel

Pinnacle är troligtvis det mest "arbitrage vänliga" spelbolaget i världen och de har till och med skrivit artiklar där de välkomnar sports arbitrage spelare precis som de gör med "vanliga bettors". De välkomnar även folk som är framgångsrika (vinner mer än de förlorar) och det är inte helt vanligt i spelbranschen.

Spelbolag brukar vanligtvis kasta ut spelare som är "för framgångsrika" eller så limiteras ens konto så man bara kan satsa struntsummor. Allt för att spelbolaget ska rädda sitt eget skinn och inte förlora för mycket pengar. Men så tänker inte Pinnacle. De har ett helt annat synsätt. 

Pinnacle vill nämligen att framgångsrika spelare ska spela hos just dem. Varför ? Jo, för då blir bolaget och deras "traders" (oddssättare) bättre på att sätta korrekta linor. Man kan egentligen säga att bolaget samarbetar med sina framgångsrika kunder för att alltid sätta korrekta odds i sina matcher. Ett väldigt trevligt sätt att se på saken och det känns faktiskt riktigt bra att spela och marknadsföra ett sånt spelbolag :)

De har "ärliga avsikter" och även fast Pinnacle givetvis vill tjäna pengar precis som alla andra så "hatar" dem inte vinnare som många andra spelbolag. Det känns riktigt skönt som spelare och inte minst som arbitrage spelare. 

Så om du tänker börja tjäna pengar på sports arbitrage så MÅSTE du ha ett konto hos Pinnacle. Bolaget erbjuder allt som oftast de högsta oddsen på en rad olika sporter och då blir det inga problem att hitta arbitrage möjligheter mellan andra spelbolag. Fixar du konto genom den här länken så hjälper jag dig och förklarar exakt hur jag går tillväga för att tjäna pengar på sports arbitrage.

Efter registrering så skickar du ett mail till mig (adressen hittar du på min kontaktsida) så får du inom 2-6 timmar instruktioner på exakt hur du ska göra för att tjäna skattefria cash precis som jag gör.

2 kommentarer:

  1. Hej, har du redan nämnt vilket bolag förutom pinnacle det är du använder? det ser ju ut att gå bra :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har jag inte nämnt på bloggen. Det får man reda på i min sports arbitrage guide som jag ger bort gratis till alla som reggar Pinnacle konto via min länk.

      Radera