Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 7 april 2014

Söndagen gav finfina 48,57 kr i inkomst (3 matcher)

Helgen gav minst sagt ett riktigt fint plus i sports arbitrage kassan. Igår blev det +48,57 kr ! Så under lördagen och söndagen blev det sammanlagt +81,72 kr.Inte alls illa.

Jag valde att ännu en gång spela på 3 matcher och tjänade mellan 2-3% på varje spel.

Atalanta - Sassuolo = +5,52 kr (Asian hcp)
Miami Heat - New York Knicks = +22,24 kr (Matchodds, Moneyline)
Kansas City - Chicago White Sox = +20,81 kr (Baseboll, Över/Under 7,5)

Nu är jag nästan förbi Steg 8. Fattas bara 0,15 kr... Men precis som under lördagen så blev det under söndagen ett nytt inkomstrekord ! Det nya rekordet ligger nu på +48,57. Härligt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar