Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 28 april 2014

Söndagar är tröga...

Skippade att hitta söndagsspel under lördagen. Det var ett dumt val. För som vanligt var det svårt att "hinna med" när arbitrage spel dök under gårdagen. Men jag lyckades till slut låsa in 2 vinster. 

Trofense - Oliveirense (Portugal, Fotboll) = +6,2 kr
Modena - Ravenna (Italien, Volleyboll) = +60 kr

Sammanlagt: +66,20 kr

Under helgen signade jag även upp ett nytt spelkonto så nu använder jag mig av totalt 4 olika spelbolag för att tjäna pengar på sports arbitrage. Bland annat Pinnacle och Bet365. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar