Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 4 april 2014

NBA match gav ett plus i kassan på 5 kr

5 kr... Ingen höjdarinkomst på en dag men man får inte glömma att det är säkra pengar som man tjänar utan att någon risk är inblandad. Igår blev det bara ett surebetting spel och matchen var:

Atlanta - Chicago (NBA) = +5 kr

Dagens arbitrage spel är precis inlämnade (2 stycken) och går allt som det ska kan jag förvänta mitt ett plus i kassan på mellan 14-15 kr. Ett av spelen är asian hcp -1 så där riskerar jag VOID om hemmalaget skulle gå segrande ur striden med exakt 1 mål.

5 kr läggs till min nuvarande inkomst och då landar jag på +31,4 kr sedan jag startade upp min sports arbitrage karriär. 0,60 kr till så når jag upp till Steg 6 på min "miljonstege" och det gör jag till 100% säkerhet när dagens spel är rättade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar