Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

fredag 25 april 2014

Mitt första hörnspel

Blev 1 spel igår. Ett Över/Under spel gällande hörnor i en av Europa League matcherna.

Sevilla - Valencia = +32,35 kr

Mitt första hörnspel när det gäller arbitrage. Trevligt!

Idag har jag bettat i två olika matcher. Den ena av dem är på asian marknaden så där riskerar jag VOID om hemmalaget skulle vinna första halvlek med exakt 1 mål. Om detta inte inträffar så cashar jag in mellan 64-66 kr !

Går allt som jag vill så kommer jag ännu en gång att tjäna över 100 kr på en dag! Börjar minst sagt bli en trevlig vana :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar