Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 14 april 2014

La Liga och Premier League

Igår blev det 2 nya matcher som där sammanlagt blev +25,55 kr på.

Real Betis - Sevilla = +7 kr
Swansea - Chelsea = +18,55 kr

La även märkte till en sak igår. Söndagar är väldigt "jobbiga" dagar när man håller på med sports arbitrage. De flesta är lediga och då lägger även en hel del tid på att hitta vinstgivande arbs. Odds ändras snabbt och nästan varje gång hade möjligheten försvunnit när jag hittade ett trevligt spel.

Så hädanefter så ska jag försöka hitta söndagens arbitrage spel redan på fredag eller lördag. Då blir det ganska enkelt då många tänker som jag. Man vill leta på morgonen för att hitta spel på eftermiddagen/kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar