Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

lördag 5 april 2014

Ibland får man ha lite tur...

Ännu en gång så lyckades jag undvika ett VOID spel. Men det var på håret. Kuban ledde med 1-0 och jag hade som sagt asian -1 men i slutet av matchen fick de in en 2-0 boll och så blev även slutresultatet. Försöker egentligen undvika asian hcp spel där man kan få spelet VOIDAT men där finns väldigt många såna arbitrage spel ute på marknaden har jag märkt. Kanske en svår marknad att sätta "korrekta" odds i ? Vad vet jag.

Gårdagens spel var:

Kuban Krasnodar - Tom Tomsk (Ryssland, Fotboll) = +5,97 kr
Fredrikshavn - Aab Pirates (Danmark, Ishockey) = +8,76

Sammanlagt: +14,73 kr

Detta innebär att jag tar mig förbi Steg 6 på "miljonstegen" då min sammanlagda inkomst sedan jag började med sports arbitrage nu är +46,13 kr. Sweet!

Inte nog med det, jag lyckades även få en ny rekordinkomst under 1 dag! Den gamla var på 13,52 men nu är den alltså 14,73 kr. 

Men redan nu är en sak säker. Efter lördagens spel så kommer det att bli ett nytt inkomstrekord och jag kommer även att kliva förbi Steg 7. Mer om detta under morgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar