Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 30 april 2014

Hittade inte ett enda spel igår...

Trots att jag försökte så hittade jag inte ett enda arbitrage spel under gårdagen... Det var ganska otroligt. Men ibland blir det så. Men i förrgår var mina lir följande:

Maccabi Haifa - Hapoel Kiryat Shmona = +20.90 kr
Steaua Bukarest - Brasov = +31 kr


Vid "full pott" i Bukarest matchen så skulle det bli +62 kr men det blev bara halva summan då Bukarest fick in en 1-0 boll i 43:e minuten och vann halvleken med just 1-0... Det var ett asian spel som gällde första halvlek.

Men det blev ändå en lön på 51,90 kr och det är inte fy skam för några minuters "arbete" :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar