Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

tisdag 8 april 2014

Första VOID spelet

Körde 2 matcher igår. Istres tog ledningen med 0-1 och det såg riktigt bra ut. Men Metz skulle såklart vända och vinna med 2-1. Körde asian -1 så det blev mitt första VOID spel (pengarna tillbaka hos båda spelbolagen).

Men det blev ändå plus i kassan då jag även körde Över/Under 2,5 mål i matchen mellan IFK Göteborg - Malmö FF. +11,94 kr.

Är nu uppe i totalt +139,79 kr och nu är även Steg 8 avklarat ! Mot Steg 9 och en inkomst på 256 kr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar