Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

tisdag 1 april 2014

Första dagen landade på +3,46 kr

Min första dag i sports arbitrage världen är avklarad (31:a mars 2014) och på två matcher blev det en inkomst på +3,46 kr. Inga jättesummor men min tanke är att gå väldigt försiktigt framåt. Matcherna var:

San Mig - Talk 'N Text (Basket, Filippinerna) = + 1,70 kr

Güssing - Allianz (Basket, Österrike) = + 1,76 kr

En total inkomst på +3,46 kr och nu är jag igång på riktigt :)

Med den här summan så tog jag mig förbi både Steg 1 och Steg 2 !

Dagens spel är inlämnade och går allt som det ska kan jag förvänta mig en inkomst på mellan 8-10 kr ! Ett av arbitrage spelen är ett -1 asian handikapp så vinner Barcelona med exakt 1 mål mot A.Madrid så blir det VOID på de spelet. Förhoppningsvis inträffar inte detta. Mitt andra spel kommer där bli + på hur det än går. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar