Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

måndag 14 april 2014

Ett spelbolag som tar 5% av spelarnas vinster!

Jag trodde att jag hade varit med om det mesta men detta tar priset i alla kategorier ! Spelbolaget Interwetten (vill inte ens länka till en sån skitsida) är i grund och botten ett bolag från Tyskland och de erbjuder ganska ofta väldigt höga odds på favoriter. Matcher där man t.ex får 1,70 på en hemmavinst hos andra bolag så kan Interwetten ligga på mellan 1,80-1,90. Ett bolag man gärna vill ha ett konto hos om man håller på med traditionell betting eller sports arbitrage.

Jag vill först klargöra en sak. Jag använder INTE Interwetten när jag tjänar pengar på surebetting. Gjorde det för något år sedan men inte längre. Jag "dammade" istället av mitt konto för att betta på vanligt sätt. Men efter två lagda spel så insåg jag en sak.

Interwetten tar 5% i kommission på samtliga vinstspel !!!

Bolaget tjänar alltså pengar när spelare förlorar (som alla andra spelbolag) men man blir även rika på sina framgångsrika kunder... Jag har aldrig någonsin varit med om något liknande. Jag skickade iväg ett mail med lite frågor om detta verkligen var sant och tillbaka fick jag ett "politikersvar". Kundtjänst slingrade sig hela tiden och egentligen fick jag inte svar på mina frågor. Men en sak var säker. Interwetten tar 5% på alla spel som man vinner på.

Det är ett helt orimligt koncept då de inte är en oddsbörs. Oddsbörser (som t.ex Betfair) tjänar sina pengar på sina framgångsrika kunder. Ju mer spelaren vinner, desto mer pengar får Betfair i sina fickor. Men de tjänar däremot inte en enda krona på spelare som förlorar.

Interwetten tar det ett steg längre genom att tjäna pengar på båda håll och det måste vara helt unikt i spelbolags världen. Ett seriöst bolag arbetar inte på de viset.

Så min rekommendation är: Håll dig borta från Interwetten! Visst, de erbjuder alltid väldigt bra odds men om man drar bort kommissionen på sina vinstspel så ligger de faktiskt nästan helt jämt med andra bolag. Riktigt ruttet gjort anser jag då många blir sugna på att signa upp konto när de ser oddsen som erbjuds. Inte minst arbitrage spelare då man ofta kan hitta arbitrage spel på 3-5% om man hade använt sig av t.ex Interwetten/Pinnacle.

Ett bolag som verkligen har gjort sig välförtjänta av att hamna på "svarta listan" !

2 kommentarer:

 1. Att spelbolagen tjänar pengar på sina förlorare är ingen nyhet. Att de också stänger av eller limiterar det fåtal som lyckas göra en hygglig vinst under en tid är heller inget nytt. Däremot har alla spelbolag en "juice", dvs. de sätter lägre odds än det egentligen skulle vara. Juicen varierar mellan kring 4-8%. Interwetten verkar då i stället ta ut sin "juice" i efterhand. Det gör att de kan locka med höga odds precis som du säger, för att sen ta ut det på både förlorare och vinnare. I slutändan är det för en spelare samma sak. Men lite lurigt är det, det måste medges, jag visste inte att de gjorde på det sättet. Bra att veta!
  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är minst sagt lurigt! Har aldrig hört det tidigare. Det är så galet lågt gjort av dem tycker jag. Där är nog väldigt många som inte riktigt har koll på de när man signar upp ett konto. Jag blev minst sagt överraskad !

   Givetvis är det mitt eget fel då där egentligen står rätt så klart och tydligt när man lägger sitt spel men det är inget man lägger märke till. Det är så otroligt osannolikt!

   Men ändå väldigt smart taktik. De lockar garanterat till sig en hel del spelare genom att kunna erbjuda 1,90 odds på matcher där andra bolag ligger på 1,75. Inget snack om den saken. Men jag tycker att det är ruttet gjort. De förlorade mig som kund ganska omgående.

   Radera