Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 23 april 2014

Ett litet uppehåll

Har haft ett speluppehåll i 2 dagar då jag har varit på en "mini-semester" men nu är det dags att köra igång igen! Körde 2 matcher den 20:e april och dessa var:

Uralochka - Krasnodar (Volleyboll, Ryssland) = +53,79 kr
Caykur Rizespor - Konyaspor (Fotboll, Turkiet) = +42,20

Blev sammanlagt +95,99 kr.

Nu har jag tjänat in 977,39 kr på 48 sure bets. Snart uppe på 1028 kr och den summan kliver jag över idag då jag precis har suttit och "låst in" 2 nya arbitrage spel som kommer att ge mig ett plus i kassan på ungefär 64-65 kr :)

Kanske blir ett till idag om jag hittar något trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar