Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

onsdag 9 april 2014

Dortmund - Real Madrid och Chelsea - Paris SG

Körde två olika arbitrage spel i gårdagens Champions League matcher. Det ena var 1X-2 (spelade 1X hos det första spelbolaget och sen körde jag rak tvåa hos Pinnacle) och det andra spelet var "Vilket lag kvalificerar sig till semifinal". Härligt att "sätta" en 4,10 oddsare då Chelsea hade det oddset på att gå vidare mot Paris SG :)

Dortmund - Real Madrid = +5,40 kr
Chelsea - PSG = +17,60 kr

Sammanlagd dagsinkomst: +23 kr

Även idag har jag lagt två olika sports arbitrage spel i båda Champions League matcherna. Det gjorde jag faktiskt för 2 dagar sedan då jag hittade två riktigt fina spel med avkastning på runt 2-3% per spel.

Förväntad inkomst på dessa två matcher: Mellan 44-46 kr. Nytt inlägg om detta kommer imorgon!

2 kommentarer:

 1. Hej
  Jag undrar bara hur du spelar..jag menar du måste väl öka dina insatser allteftersom.
  Till exempel om du skulle göra en nettovinst om 150kr om dagen, så skulle det ju ta närmare 20 ÅR att nå miljonen....

  Mvh
  Ja vill bli miljonär

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du helt rätt i och givetvis kommer jag att öka mina insatser allteftersom. Men nu i början satsar jag på att vinna små summor då jag inte satsar så mycket. Allt för att "hålla mig under radarn".

   Sen kommer det att ta tid att komma upp till min miljon. Men Rom byggdes inte på en dag och det är ett väldigt stort mål som säkert kommer att ta något år men kan jag få in 2000-3000 kr extra i månaden så är jag fullt nöjd med detta. Iallafall nu i början. Ett av mina "stora" mål är 5000 kr/månaden.

   Just här får de flesta problem. De blir "giriga" och nöjer sig inte med "det lilla". Alla är ute efter rikedomarna som ska förändra deras liv men jag tänker såhär:

   "För 2000-3000 kr extra i månaden kan jag ha extremt mycket roligt för och då kan jag också förändra mitt liv i liten skala"

   Det är även skattefria pengar och pengar man tjänar nästan helt utan någon arbetsinsats samt helt utan någon risk.

   Ser man det hela på de viset så är pengar man tjänar på sports arbitrage helt fantastiska. Att det finns en ärlig chans att tjäna såna pengar idag är helt otroligt om du frågar mig.

   Radera