Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 24 april 2014

Dags igen! Igår blev det över 100 kr i inkomst.

Badminton verkar vara lukrativt när det gäller gäller sports arbitrage. Pinnacle har oftast väldigt mycket högre odds på storfavoriter. Igår låg de flesta bolag på 1,06-1,07 på en storfavorit men hos Pinnacle kunde man hitta oddset 1,14 ! Det är en jäkligt stor skillnad. Men det tog inte heller så lång tid innan oddset sänktes hos PS. Men innan detta hände så utnyttjade jag det och kunde tjäna lite säkra pengar.

Gårdagens matcher var:

Bartusis/Plavin - Kushnir/Saidakou (Badminton) = +37,50 kr
Karkantzia - Pavlinic (Badminton) = +27,78 kr
Maritimo Funchal B - Sporting B = +53,68 kr

Sammanlagd inkomst: +118,96 kr

Steg 11 är avklarat !!! Nu är det 10 steg kvar tills jag når upp till min efterlängtade miljon. Men först, mot Steg 12 och en inkomst på 2056 kr :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar