Då informationen i vår sports arbitrage guide har visat sig vara så pass bra och värdefull (vi har tjänat stadiga pengar sedan starten i mars 2014 som du själv ser till höger!) så säljer vi den just nu för 1049 kr. Priset har höjts sedan starten och anledningen är enkel. Börjar för många göra något som fungerar till 100% så kommer det att bli värdelöst i längden. Så vi vill gärna försöka skydda vår "guldgruva" då vi själva tjänar pengar på detta sättet. Just därför var en prishöjning helt i sin ordning ansåg vi. Är du intresserad av att ta del av vår arbitrage guide så ska du klicka på "Köp nu" knappen här undertill. Efter betalning så levererar vi guiden till dig via E-Post.

torsdag 17 april 2014

Då kom dagen då jag tjänade över 100 kr !

Igår sprängde "100 kronors strecket" ! Jag lyckades för allra första gången (sedan jag startade den 31:a mars) tjäna över 100 kr på en och samma dag. Och då spelade jag faktiskt bara på 1 match.

BM Aragon - Ciudad Encantada (Spansk handboll) = +101,41 kr

Mitt primära mål är en extrainkomst på 3000 kr/månaden och det är ungefär 100 kr/dagen så det känns skönt att ha uppnått detta. Iallafall 1 dag :)

Blir nog svårt att hålla det tempot men det visar att det absolut inte är omöjligt. Surebettet var på 4,7% och det är det högsta jag har spelat på hittills.

Nu går det mot helg igen och det är just då som man kan tjäna som mest på sports arbitrage. Massor med matcher = massor med olika arbitrage kombinationer!

Därmed svischade jag förbi Steg 10 i raketfart ! "Bara" 11 steg kvar till miljonen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar